All Shopping

CHARLIE CHOE SLEEPWEAR

zondag, juli 23, 2017Nena

Charlie choe, pyjama, sleepwear, candy colors, mini-me, pj's, pajamas

Hi! Het is weer zondag en dat wil zeggen dat niks moet en alles mag. We mogen gerust de hele dag in pyjama rondlopen en dat hoeft dankzij Charlie Choe alles behalve een saaie pyjama te zijn.
-
Hi! It's Sunday again and that means that anything goes. We can walk around in pajamas all day long and thanks to Charlie Choe it can be anything but a boring PJ. 

Charlie choe, pyjama, sleepwear, candy colors, mini-me, pj's, pajamas
Overdag zal je mij zelden kleuren zien dragen maar 's nachts vind ik het niet erg om als een regenboog te gaan slapen. Het Nederlandse merk Charlie Choe heeft niet alleen comfortabele pyjama's maar ze zien er ook nog eens fashionable uit. Dankzij de snoepjes kleuren en vrolijke printjes maak je meteen de pakjesbezorger zijn dag goed als die nog eens komt aanbellen. Je kan de items mix 'n matchen of ze als setje kopen. Voor kinderen zijn er zelfs mini-me versies!

During the day you will rarely see me wearing colors, but at night I don't mind to go to bed like a rainbow. The Dutch brand Charlie Choe doesn't only sell comfy pajamas but they also look pretty fashionable! Thanks to the candy colors and the happy prints, the delivery man wil become instant happy when you open the door next time! You can mix 'n match the items or just buy a set. For kids they even have mini-me versions! 

Charlie choe, pyjama, sleepwear, candy colors, mini-me, pj's, pajamas

Shop here at charliechoe.com

You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. Het ziet er comfortabel uit.Het broekje is erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke pyjama, wel fijn om je met wat kleur te zien :D
    Ik zie me later al lopen met zo'n pyjama en mijn kindje dan een 'mini-me' versie ervan <3

    Ilona

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier