All Beauty

WHITE GLO TOOTHPASTE

maandag, mei 29, 2017Nena

White glo charcoal toothpaste, black, minimal
Tandpasta's zijn nu niet bepaald spannend maar zwarte tandpasta wekte toch wel mijn nieuwsgierigheid. Hij ziet er zo mooi een minimalistisch uit dat ik wel benieuwd was wat deze White Glo Charcoal tandpasta nog meer te bieden heeft. Benieuwd wat ik ervan vond?
-
Toothpastes aren't really exciting but black toothpaste caused my curiosity. It looks so pretty and minimalist but I was curious about what else the White Glo Charcoal toothpaste has to offer. Curious? Take a look!
White glo charcoal toothpaste, black, minimal

Ik vind altijd dat de combinatie zwart/oranje iets mannelijks uitstraalt. Gewoon zwart wit zou ik mooier gevonden hebben. Waarschijnlijk ben ik ook de enige die er rekening mee houdt dat een tube tandpasta bij het interieur moet passen #beroepsmisvorming ;-)

"De White glo deep stain remover charcoal tandpasta is een extra sterke 'whitening' tandpasta die diepe vlekken en verkleuring verwijdert"

Hoewel ik daar eigenlijk geen last van heb, heb ik de tandpasta met bijhorende tandenborstel toch 3 weken getest. En eerlijk, ik zag wel enige verandering na die 3 weken. Nee ik heb er geen tandpasta smile zoals in de reclame spots aan overgehouden maar vond wel dat mijn tanden er egaler uitzagen en misschien ook wel een beetje witter. De geur van de tandpasta vond ik trouwens wel tof, hij ruikt echt naar een tandartspraktijk! Ik zou hem dus wel opnieuw kopen. Vooral omdat hij zwart is heeft hij sowieso al een streepje voor op andere tandpasta's ;)

-

I always think the combination black orange has something masculine. Just black and white would be better to me. I'm probably also the only one who wants that a tube toothpaste should fit the interior #professionaldeformation ;) 

"White Glo Deep Stain Remover Activated Charcoal Whitening Toothpaste is an advanced extra-strength whitening toothpaste that has been formulated to remove deep stains and discolouration."

However I don't suffer from one of these things, I tried the toothpaste and it's toothbrush for three weeks. To be honest I do see some changes after three weeks. No I didn't get a toothpaste smile like in the commercials but I do think my teeth look evener and maybe a bite whiter. I also really like the smell of the toothpaste, I smells like a dental practice! I would buy it again, especially because it's black I prefer this one above other toothpastes haha ;) 


Hebben jullie al ervaring met White glo?
Do you already know the White glo toothpastes?

You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. Oh ik ken dit merk totaal niet! Wel leuk zo'n zwarte tube!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt wel goed! Zeker als je al resultaat ziet na 3 weken.

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier