All Giveaway

THE BERET HAT + GIVEAWAY

maandag, maart 06, 2017Nena

Chidora beret hat, silk, zara shearling coat, pastel pink sweatshirt, pleated culottes, all black

Hi sweeties! Opnieuw een zwarte outfit maar dit keer met mijn nieuwe baret muts en een pastel roze accent! 

Hi sweeties! Another black outfit but this time with my new beret and a pop of pastel pink! Let's have a look!

Chidora beret hat, silk, zara shearling coat, pastel pink sweatshirt, pleated culottes, all black, topshop
Kennen jullie het merk Chidora al? Chidora is een merk van mutsen die gemaakt zijn van 100% wol met een voering van 100% zijde. Mutsen vinden we overal maar ik was vooral geinteresseerd in de  zijde voering. Omdat mijn haar heel dun is en daardoor ook snel breekt probeer ik zoveel mogelijk slechte invloeden te vermijden. In de winter zet ik vaak een muts op en die zijn nu niet bepaalt zacht voor je haren. De zijde voering van de Chidora mutsen beschadigen je haren niet en zorgen voorkomen pluizig haar als je je muts afzet. Daarbij is zijde ook nog anti-bacterieel en zweet je er amper in. Het wol doet dan weer wat een muts moet doen, je hoofd warm houden ;) Eigenlijk vind ik dit een geniaal concept, de zijde voering is echt fijn! Lees hieronder verder want ik heb nog een verrassing voor jullie!

Do you know Chidora already? Chidora is a brand of hats made from 100% wool with a lining of 100% silk. We can find random hats everywhere but this silk lining is what make Chidora special! My hair is very thin and breaks easily so I try to avoid bad influences. In the winter I often wear a hat and they're not really soft for my hair. The silk lining of the Chidora hats don't damage my hair and prevent frizz when I take my hat off. Silk is also anti-bacterial and you don't sweat in it. The wool on the other hand does what it has to do: keeping my head warm. I really like this concept! Read further cause I have a surprise for you! 

Chidora beret hat, silk, zara shearling coat, pastel pink sweatshirt, pleated culottes, all black, topshop
Chidora beret hat, silk, zara shearling coat, pastel pink sweatshirt, pleated culottes, all black, topshop
Ik heb ook mijn fijne culottes van Topshop weer eens uit de kast gehaald. Blote benen en een dikke jas zijn een rare combinatie zullen jullie denken maar eerlijk gezegd heb ik nooit koude benen, als ik koud heb is het aan mijn armen, vandaar de dikke jas dus! 

I also took my culotte trousers from Topshop out for a walk. Bare legs and a coat look a little bit strange but to be honest I never have cold legs. If I have cold it's on my arms so that's the reason for the warm coat ;)

Chidora beret hat, silk, zara shearling coat, pastel pink sweatshirt
En dan nu het goede nieuws! Ik mag een muts naar keuze weggeven dus als jij je haar ook met liefde wil behandelen of gewoon een toffe muts wil hebben, doe dan zeker mee!

Wat moet je doen?
1. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet (vergeet je email adres niet)
2. Extra kans als je ook meedoet via Instagram 

Meedoen kan t/m 12 maart.And now the good newst! I' can make one of you happy with a new hat! If you want to be nice for your hair or just want a new hat you only have to join this giveaway!

What to do?

1. Leave a comment with your email address
2. Extra chance: Repost the giveaway picture on Instagram (Find it here)

Giveaway ends 12 march.


Chidora hat*    -   Zara coat   -   H&M sweatshirt   -   Topshop culottes (via Zalando)   -   Zara slip on

You Might Also Like

12 COMMENTS

 1. Superleuke outfit! Vind je jas geweldig, net als de baret! Heb er zelf ook eentje en moet die echt weer eens gaan dragen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne muts is handig dus ik doe graag mee met de giveaway! Mijn emailadres is info@thepinkperfectionist.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet of een muts / baret mij ook zo mooi staat.... Bij jou vind ik het prachtig. Ik wil het graag proberen in elk geval.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The beret is so chic on you!

  xx

  www.dylanasuarez.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij staat echt zo goed met zo'n baret! Ik doe graag mee :) christinelamot@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is my kind of outfit! Love it!
  You look amazing dear
  Loving this look on you
  www.ttstil.se

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This combo looks amazing on you! lovely background for that outfit & pictures <3

  www.lacaleya.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe zeker mee! Ik ben ook geïnteresseerd in de zijden vulling aangezien ik van een 100% wollen muts vaak van die jeuk krijg op mn schedel :D Deze lijkt me echt ZIJDEzacht vor je haar ;)

  Ilona
  www.artthisisart.com

  oh ja, ilonatrenson@hotmail.com (en ook op Instagram deed ik mee natuurlijk :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Looking good! Ik doe graag mee met de wedstrijd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt verliefd op de culottes in combinatie met de baret! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier