All Outfit

POP OF COLOR

vrijdag, maart 03, 2017Nena

Black shearling jacket zara, Neon orange bumbag &otherstories, American apparel sweatshirt

Hi sweeties! Dit slechte weer vraagt gewoon om een zwarte outfit, maar ik heb wel een heel opvallende accessoire als lichtpunt gekozen! :) Let's have a look!

Hi sweeties! This weather is just asking for a black outfit, but I also included a pop of color. Let's have a look!

Black shearling jacket zara, white sweatshirt american apparel, zara asymmetric joggers, sacha ankle boots, acne jensen inspired, outfit

Ik ben nog steeds gek van mijn 'shearling' jas, de oversized fit is zo tof! Ook de broek is een van mijn favoriete items aan het worden. Ik vond deze in de Zara sale vorige maand en onbewust draag ik hem echt super vaak!

I'm still crazy about my shearling coat, I looove the oversized fit. Also the joggers are becoming one of my favorite items lately. I found them at the Zara sale last month and unknowingly I'm wearing them a lot! 

Black shearling jacket zara, Neon orange bumbag &otherstories, American apparel sweatshirt

Herkennen jullie het heuptasje nog wat ik jullie al eerder liet zien? Ik vind het nog steeds een super leuk tasje, het minimalisme en de opvallende kleur. Alleen draag ik niet zoveel outfits die ik met een heuptasje kan combineren dus probeerde ik hem vandaag een beetje nonchalant als een schoudertas te dragen. En dat werkt blijkbaar ook!

Do you recognize my bum bag I've shown you before? I still like the minimal shape and the bright color but I don't wear many outfits that fit a bumbag so now I'm using it as a nonchalant shoulder bag! Works good don't you think? 

Black shearling jacket zara, white sweatshirt american apparel, zara asymmetric joggers, sacha ankle boots, acne jensen inspired, outfit
Black shearling jacket zara, white sweatshirt american apparel, zara asymmetric joggers, sacha ankle boots, acne jensen inspired, outfit

Zara shearling jacket   -   American Apparel sweatshirt   -   Zara joggers   -   &Other Stories bumbag  -   Sacha ankle boots*

BewarenBewarenBewarenBewaren

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. De jas vind ik echt leuk!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige jas! Zo'n pop of colour vind ik altijd ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie look en leuk die pop of color!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a cool look! Love that jacket!

  xx Nicole
  http://toogoldstreet.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looooove it! Ik zou dat ook eens moeten doen ipv mijn kleerkast die enkel zwart, wit, roze is :D

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier