All Shopping

LIU-JO ANNA BAG

dinsdag, maart 22, 2016Nena

Liu-jo anna bag, black, trio bag, duifhuizen, tassen & koffers, trends, belgian blogger, belgische fashion blogger


Liu-jo anna bag, black, trio bag, duifhuizen, tassen & koffers, trends, belgian blogger, belgische fashion blogger
Liu-jo anna bag, black, trio bag, duifhuizen, tassen & koffers, trends, belgian blogger, belgische fashion blogger
Liu-jo anna bag, black, trio bag, duifhuizen, tassen & koffers, trends, belgian blogger, belgische fashion blogger

Hallo iedereen! Mijn interesse voor tassen is de laatste jaren behoorlijk gestegen. En zo ook mijn tassen-collectie. Mijn laatste nieuwe aanwinst is afkomstig van Duifhuizen tassen & koffers, een super leuke site met een geweldig groot aanbod!

De nieuwste slogan van Duifhuizen tassen & koffers is ‘je tas is wie je bent’ en daar heb ik dan ook aan gedacht tijdens het maken van mijn keuze. Veel tassen worden gekocht omdat ze mooi zijn, zonder dat er rekening mee  wordt gehouden of die tas ook wel echt bij je past. Daarom ging ik u op zoek naar een tas die aan al mijn eisen voldoet, en die vond ik! Het werd een zwart Liu-Jo crossbody tasje genaamd: Anna.

Bijna al mijn tassen zijn zwart dus dit keer kon het ook niet anders.  Omdat ik enkel zilveren juwelen draag vind ik het fijn als mijn tas hierbij aansluit en ook zilveren hardware heeft. Het Liu-jo tasje voldoet hier perfect aan. Sommige dagen heb ik een grote tas nodig maar het vaakst gebruik ik toch een tas waar net alles in past.  En hoe klein of hoe groot een tas ook is, de binnenkant is een universum waar mijn sleutels altijd in verdwijnen. Het trio-bag exemplaar van Liu-Jo is hier de perfecte oplossing voor. Dankzij de drie vakken kan je alles mooi ordenen. Het tasje is gemaakt van kunstleer met een lichte textuur en ziet er best stoer uit voor zo een leuk tasje!

Ik ben blij dat ik nu een tas heb die helemaal mijn ding is. Het voordeel hiervan is dat ik nu ook weet dat ik hem heel vaak ga dragen. Ik ben benieuwd welke eisen jullie stellen bij het aanschaffen van een tas en  neem zeker ook een kijkje op de webshop van Duifhuizen tassen & koffers, wie weet zit jouw perfecte exemplaar er ook wel bij!* Van duifhuizen tassen & koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. Ik heb ook voor een tas van Liu-Jo gekozen! Die van jou is ook supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa die van jou ook! Dat is echt de mooiste blauwe kleur everrr!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige tas en hij dient inderdaad ook praktisch te zijn!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier