All Outfit

OUTFIT: OVERKNEE BOOTS

vrijdag, maart 20, 2015Nena

Overknee boots, sacha, chunky, black, asos biker coat, primark top, ridley jeans

Overknee boots, asos, suede, chunky, black, primark top, sweater, asos, biker coat
overknee boots, sacha, black, blue, outfit , trends, 2015, summer, spring, zomertrend, knielaarzen, belgie, blogger, streetstyle, inspiration, how to wear
ENG: Time to show an outfit with my overknee boots since I already have them for more than a month. I bought them cause I think they're a must have in a shoe closet. Boots can't go out of trend so I'm pretty sure I'll enjoy them for a long time. The search is a different story. I don't like flat knee boots cause I couldn't find the perfect ones but I hate it even more to walk on heels so that's wasn't an option either. When I saw Mirjam from Mirfashion wearing them on Instagram I was sold. Those chunky overknee boots from Sacha are perfect for me and they walk very easy! What are your thoughts? 

NL: Het wordt eens tijd dat ik jullie een outfit toon met mijn overknee laarzen sinds ik die al meer dan een maand in mijn kast heb liggen. Ik heb ze gekocht omdat ik er ondertussen van overtuigd ben dat ze een must-have zijn voor elke kledingkast. Laarzen zullen altijd 'in' blijven en ik ben er zeker van dat ik ze ook veel zal dragen. De zoektocht ernaar is een ander verhaal. Platte overknee laarzen vind ik minder leuk omdat ik nog altijd niet het perfecte paar gezien heb, maar op hakken lopen is dan weer drama voor mij. Toen ik Mirjam van Mirfashion op instagram zag met deze overknee laarzen van Sacha was ik onmiddellijk verkocht! De chunky zool is ideaal voor mij en ze wandelen ook heel gemakkelijk! Wat vinden jullie?

COAT asos - similar here
TOP primark - similar here
JEANS asos
BOOTS sachaPS. Vinden jullie het fijner als ik in 2 talen schrijf of maakt het jullie niet uit om steeds engels te lezen? 

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. Ahh wauw, hele toffe look, staat je heel goed!


  xx Alex // ILUMUOTI.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaahhh staat je echt super! Mooie foto's ook weer! Maakt me trouwens niets uit meestal lees k t engels lkkr logisch ook :p niet dus maja haha!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je echt prachtig, wauw! Heel goed gecombineerd ook!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ik lees meestal ook het engels tenzij het echt lange teksten zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier