All Inspiration

THAT WAS A SH*T IDEA

woensdag, januari 21, 2015Nena

That was a shit idea, sold out, drama, bag, zara, sale, black and white, designer bag, pony hair, color block, fashion blogger, belgium, belgie, mode blogger, blog post, inspiration
Let me tell you the story: I was, no I'm still searching for a new bag. My bags are always black or white which is good but I want something else so why not black and white. It still fits perfect with all my outfits but it's something different than just one color. I came across this bag pony hair bag from Zara which is perfect but I wasn't sure if I should go for my first choice so I also went searching on other sites. Well thàt was a shit idea cause I couldn't find another one and now the bag from Zara is sold out, BOOO! So here I am with no new bag. It seems like only expensive designers know what I need. Did you ever had the same sold out story? I'm soo frustrated right now haha.

You Might Also Like

9 COMMENTS

 1. That's indeed a real horror story. I like so many bags, never have the problem that I can't find one haha. Maybe it will come in stores or online again? Let's hope for a mircale (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awrg snap je helemaal hopen dat ie nog weer terug op voorraad komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yup. Same here. Gister zag ik in een Zara DE TAS staan die ik al heel lang wilde, voor nog maar 35 euro (nieuw was hij volgens mij rond de 100) en ik dacht; ik loop nog even langs de & Other Stories, straks krijg ik spijt en zie ik daar een mooiere tas. Niet dus. Terug gekomen, tas weg. Sta ik in de rij bij de kassa om iets anders af te rekenen, zie ik het meisje voor mij DE TAS afrekenen...... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh nee dat is nog meer drama! Ik troost mezelf nu nog met het gedacht 'wie weet was hij in het echt wel niet zo mooi' maar jij hebt de jouwe dus echt vast gehad! Aaaah :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vrees ervoor, hij was in sale :( Het enige wat ik nog kan hopen is dat ik hem nog tegenkom in een winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha yes I hope I'll find it in a store between the left-overs of sale !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IS EM AL WEG?
  Ik had die gisteren thans nog zien staan denk ik? Ik was er ook over aan het twijfelen, jammer! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh wie weet was die gisteren ff terug beschikbaar en heb ik hem gemist! jdkfmsqjfskqm waarom heeft Zara niet zoiets als 'low in stock'. Dan zijn we tenminste gewaarschuwd ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah nee, ik verwar hem met die clutch die er op lijkt, die is er nog :D

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier