All Outfit

BLACK SWEATER DRESS

zondag, mei 02, 2021Nena

My jewellery, sweater dress, sacha shoes, boots, falke tights, all black, minimal


Hi! Ik wil jullie vandaag weer een nieuwe outfit laten zien met de aanwinst die ik onlangs heb gescoord; een zwart sweater kleedje van de webshop My Jewellery.

Nu dat de lente eindelijk is gearriveerd en er weer dagen zijn waarop we zonder jas naar buiten kunnen, ben ik weer helemaal gemotiveerd om jullie nieuwe outfit inspiratie te geven! Uiteraard wil ik dit het liefst altijd doen maar in de winter is het best moeilijk om foto's te maken wanneer het zo snel donker is. Dat probleem is nu gelukkig weer van de baan.

Sinds kort ben ik in het bezit van een zwarte sweater jurk van My Jewellery, een sieradenlabel en hobby die inmiddels is uitgegroeid tot een van de populairste en snelst groeiende e-commerce bedrijven met fashion & lifestyle producten binnen Nederland en momenteel ook een groot aanbod van leuke kleedjes. Enkele jaren geleden zagen jullie ook al eens een leuke zwarte clutch van My Jewellery voorbij komen in een (klik hier) blogpost. De jurk die ik heb gescoord is een perfect inbetween item voor de overgang naar de lente. Buiten dat is het ook een super gemakkelijk item om verschillende outfits mee te creĆ«ren. je kan de outfit dragen met een kousenbroek en een paar laarzen maar in de zomer is hij ook zeker leuk met een paar stoere Dr. Martens boots of sneakers en in de winter kan je hem zelfs als oversized sweater dragen over een broek. De opties zijn eindeloos zoals je ziet! 


My jewellery, sweater dress, sacha shoes, boots, falke tights, all black, minimal

Vandaag heb ik de kleedje gecombineerd met een basic wit t-shirt voor een beetje contrast, een leuke (verscholen) halsketting voor de 'twinkle-in-the-eye' en mijn momenteel favoriete laarzen. De kousenbroek die ik draag heb ik ook recent pas gekocht. Normaal gezien geef ik geen geld uit aan een kousenbroek want die dingen gaan toch maar altijd stuk maar dit keer besloot ik om eens voor degelijke kwaliteit te gaan en je merkt meteen een gigantisch verschil in kwaliteit! Ze zijn bijna even stevig als een broek en dus helemaal de investering waard. Dus als jullie ooit nog eens twijfelen hierover, geef het echt eens een kans om een duurdere kousenbroek te proberen! ;-) 

Als het weer zo mooi blijft krijgen jullie binnenkort nog meer outfit inspiratie met dit kleedje. Voor nu ga ik nog even genieten buiten van mijn vrije dag. Liefs!

My jewellery, sweater dress, sacha shoes, boots, falke tights, all black, minimal

Items die ik draag:
ASOS COLLUSION t-shirt

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier