All Beauty

INVISIBOBBLE ORIGINAL AND WAVER

woensdag, juni 12, 2019Nena

invisibobble original, hair tie, matt black, wavers, crystal clear, review, ici paris xl
Sinds het eerste moment dat ik de Invisibobble haarelastieken ontdekte, heb ik geen enkele andere elastiek meer gebruikt. Ze hebben een heel goede grip, beschadigen mijn haar niet en het beste van alles: geen vervelende kink meer in je haar achteraf!
Ik bestelde onlangs een nieuw setje in mat zwart, love it!

Samen met mijn bestelling, bestelde ik ook de crystal clear wavers. Ik heb altijd gedoe met losse haren die uit mijn paardenstaart vallen. Mijn haar is achterin net te kort waardoor het altijd uit mijn paardenstaart valt en ik zo een belachelijk 70's matje in mijn nek krijg. Omdat ik dit absoluut wil vermijden gebruik ik van die opvallende schuifspeldjes om alles bij elkaar te houden. Het werkt maar de speldjes vallen gewoon heel erg op en dat zint me niet. Ik hoopte dat de wavers van Invisibobble de oplossing zouden zijn maar helaas viel dit tegen. Ze zijn best groot en het plastic is vrij dik. Door het formaat en het dikke plastic zijn ze te zwaar voor mijn dun haar en werkt het gewoon niet. Gezien ze wel een goede grip hebben ben ik er van overtuigd dat ze voor normaal en dik haar wél goed werken. Helaas pindakaas, ik blijf nog even met mijn old school speldjes rondlopen!
-
Ever since I discovered the Invisibobble I haven't used any other hair tie anymore. They have a good grip, don't damage my hair and the best of all: no kink afterwards!
I recently got myself some new Original Invisibobble's in matt black, love them! 

I also ordered the new wavers with my purchase since I was so curious about them. I always struggle with loose hair. My hair in the back is too short and doesn't reach my hair tie so they always fall out and gave me that foolish mullet. I always use some very visible hair pins to put them up because I have no other choice. Bobby pins don't work for my thin hair so when I saw the crystal clear wavers from Invisibobble I hoped they would be life safers. Unfortunataly that's not how it turned out. Although they have a good grip, they're too big and too heavy for thin hair so they also fall off. But I'm pretty sure they will do a good job if you have normal or thick hair! I wish they had some smaller ones for thin hair. I'll stick to my old school hair pins for now! 

You Might Also Like

0 COMMENTS

Contactformulier