All Outfit

LEATHER LOOK

zondag, september 09, 2018Nena


Hello! Houden jullie ook zo van leer? Ik in ieder geval wel! Zeker als het gecombineerd wordt in een stoere monochrome look. Take a look! 
-
Hello! Do you also love leather? Well, I do! Especially when it's styled in a monochrome look.Jullie hebben de laatste tijd al vaker outfits van s.Oliver zien verschijnen op mijn blog maar dit is toch wel mijn favoriet! Een zwarte leather look broek, stoere laarsjes en een oversized t-shirt met studs. Helemaal perfect! Net als mijn nieuwe heuptas die ik voor mijn verjaardag heb ontvangen. Een item wat al heel lang op mijn wishlist stond en dit model is precies wat ik zocht. Happiness! 
-
You've seen outfits with s.Oliver items appear on my blog frequently but this one is definitely my favorite! Black leather look trousers, biker boots and an oversized t-shirt with studs. Perfect! Just like my new bum bag which I received for my birthday. An item that was on my wish list for a very long time and this model is exactly what I was looking for! Happiness! 


De zwarte enkel laarsjes zijn zo gaaf! Ik heb echt een crush voor die dingen en mijn collectie wordt dan ook steeds groter. Ze zijn ook ideaal bij deze zwarte outfit!
-
These black ankle boots are so cool! I admit I have a weak spot for those things. They're also perfect with this black outfit. All items are from s.Oliver
T-SHIRT here
TROUSERS here
SHOES here
BAG here

You Might Also Like

3 COMMENTS

Contactformulier