All Outfit

WHITE TEE + MAXI SKIRT

woensdag, augustus 01, 2018Nena

s.Oliver, summer look, minimal, white t-shirt, maxi skirt, jersey

Hi! Mijn outfit van vandaag is een combinatie van vertrouwde en nieuwe items. Een ideale outfit voor een dag in de stad of om naar een festival te gaan. Let's take a look! 

-
Hi! Today's look is a combination of familiar and new items. A perfect outfit for a day in the city or a day at the festivals. Let's take a look!

s.Oliver, summer look, minimal, white t-shirt, maxi skirt, jersey

Met een wit t-shirt kan je bijna onmogelijk iets fout doen. Het is dé ultieme basic waar ik niet zonder zou kunnen. Dit linnen shirt van s.Oliver is wederom een mooie aanvulling op mijn collectie. Het lichte materiaal en de oversized fit zijn ideaal met deze warme temperaturen. 

De vertrouwde witte t-shirt heb ik gecombineerd met een maxi rok die dan weer volledig buiten mijn comfort zone is. Ik heb nog nooit eerder een maxi rok gedragen en was het eigenlijk ook niet van plan. Tot ik dit minimalistische exemplaar tegenkwam en er een soort van nieuwsgierigheid opgewekt werd. De grijze kleur en jersey stof overtuigden me dat dit weleens de enige maxi rok zou zijn die kans maakt bij mij. Zonder verder nadenken heb ik me eraan gewaagd en ik ben positief verrast. Wat vinden jullie ervan?
-
I think it's impossible to go wrong with a white t-shirt. It's the ultimate basic I cannot live without. This white linen shirt from s.Oliver is another great addition to my collection. The light fabric and oversized fit are perfect with these warm temperatures outside. 

I combined my familiar white shirt with a maxi skirt which is completely out of my comfort zone. I have never worn a maxi skirt before and I wasn't really planning on it either. Until I saw this minimal and I felt some curiosity to give it a try. The grey color and jersey fabric made me think this could be the only maxi skirt I'd ever try. Without further thought I ordered it and I'm positively surprised! What do you think?

s.Oliver, summer look, minimal, white t-shirt, maxi skirt, jersey, espadrille sneakers

Om de outfit af te werken koos ik nog voor een minimalistische zonnebril die je ook op mijn Instagram al kon zien en een paar espadrille sneakers. Espadrilles stralen 100% zomer uit dus deze sneaker-versie leek me ideaal voor bij deze outfit.
-
To finish this look I also went for some minimalist sunglasses that you could already see on my Instagram and a pair of espadrille sneakers. Espadrilles are a keyword for summer so this sneakers version seemed perfect with this outfit.

s.Oliver, summer look, minimal, white t-shirt, maxi skirt, jersey, espadrille sneakers
s.Oliver, summer look, minimal, white t-shirt, maxi skirt, jersey, espadrille sneakers

Items I'm wearing:
T-SHIRT here*
SKIRT here*
ESPADRILLES here*
SUNGLASSES here*

You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier