All Shopping

ADDED TO MY INTERIOR WISHLIST

donderdag, april 05, 2018Nena

Vitra, eames ltr table, Gino lamp, lampen 24, marshall killburn, speaker, steel, hay lup candle, vibia mayfair lamp

Nadat ik jullie mijn interieur wish list in januari toonde is het tijd voor een update. Ik ben altijd wel op zoek naar iets en ondertussen zijn er dus enkele items aan mijn wish list toegevoegd die ik jullie vandaag wil laat zien.

Mijn vorig lijstje is nog lang niet afgerond. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi wit TV meubel maar het lukt me maar niet om een geschikt exemplaar te vinden. Ik heb de zoektocht dus even on hold gezet en focus me op andere zaken. Soms vind je net datgene wat je zoekt als je stopt me zoeken. Laten we hopen dat dit nu ook het geval gaat zijn. 

Dit kleine schattige tafeltje heb ik al enkele maanden op het oog. Het heeft mijn aandacht getrokken vanwege het formaat waardoor het veelzijdig gebruikt kan worden. Je kan ze bijvoorbeeld groeperen en als salontafel gebruiken maar voor mij past hij precies perfect langs mijn zetel. De enige twijfel die er nu nog is, is de kleur. Zwart of wit?  

Verlichting is altijd al een knelpunt geweest voor mij. Er is teveel keuze en er zijn te veel mogelijkheden. Te weinig licht is niet goed, te veel licht ook niet. Momenteel zit ik met dat eerste, te weinig licht. Ik heb lang gezocht naar de perfecte hanglamp en die heb ik uiteindelijk ook gevonden maar verder heb ik nog niet veel nagedacht over de verlichting in mijn kamer. Enkel naast mijn zetel staat er een sfeerlamp, dit is letterlijk een staande lampvoet met een lamp erin. Ziet er heel minimalistisch uit maar het mag toch iets meer zijn. Ik heb een tijdje rondgekeken op Lampen24 -wat een gigantisch aanbod- en kwam toen de zwarte Gino lamp tegen. Hij ziet er minimalistisch en tijdloos uit en is ideaal om naast mijn zetel te staan. Een kanshebber! 

Dit design object van Diego Fortunato was liefde op het eerste zicht. Het is een minimalistische update van de 18e eeuwse lamp en deze heeft er een zeer mooie esthetiek op nagehouden. Mijn dressoir zou nog wel zo een knappe lamp als deze kunnen gebruiken ;-) 

Is hier zelfs een motivatie voor nodig? Ik denk dat bijna elke liefhebber van Scandinavisch design in het bezit is van deze kandelaar. De doorlopende lijn verbindt het oneindige met het eindige. Deze elegante en industriĆ«le kandelaar is een mooi en tijdloos accessoire in elk interieur. 

Als laatste mijn grootste zwakte, deze Marshall speaker. Van alle bluetooth speakers die ik al gezien heb, heeft deze toch wel een design wat er bovenuit springt. Deze old-skool speaker ziet er retro en edgy uit en is sowieso een eye catcher in een interieur. Gelukkig moet het geluid ook niet onderdoen want betere geluidskwaliteit als de Marshall speakers ga je niet snel vinden. Een hoogwaardig totaalpakketje dus. Sinds ik deze stalen uitvoering heb gespot - de andere versies zijn enkel met goud - zou ik hem meteen willen kopen maar ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat ik hem niet echt nodig heb .. hoewel mijn interieur de dynamische en sfeervolle uitstraling van deze speaker wel kan gebruiken. Wat denken jullie? Ervoor gaan? 

You Might Also Like

1 COMMENTS

Contactformulier