All Lifestyle

PARADISE AMSTERDAM CASE

maandag, juni 26, 2017Nena

Paradise amsterdam, iphone 7 case, island leaves, tropical

Hi! Ik heb zo lang gezocht naar een mooie case voor mijn iPhone 7 en was dan ook super enthousiast toen ik eindelijk Paradise Amsterdam ontdekte. Ik was meteen fan van hun tropische thema's! Take a look:
-
Hi! I've been looking for a nice case for my iPhone 7 so long and was super excited when I finally discovered Paradise Amsterdam. I was immediately a big fan of their tropical themes. Take a look: 

Paradise amsterdam, iphone 7 case, island leaves, tropical

De hoesjes van Paradise Amsterdam hebben zo een leuke printjes! Van marmer prints tot tropische prints en vooral heerlijk minimalistisch! Daardoor zijn ze ook helemaal mijn ding natuurlijk. Omdat het zomer seizoen er is ben ik gegaan voor een tropische print met island leaves. De afwerking van de case is mat en voelt daardoor ook heel zacht aan. Of hij val-bestendig is weet ik niet want ik heb mijn iPhone gelukkig nog niet laten vallen en laten we hopen dat dat ook niet gaat gebeuren of course. For now my phone and I are happy! ;) 
-
The cases of Paradise Amsterdam have such a nice prints! From marble prints to tropical prints and especially minimalist! That's why they're my cup of tea of course. Because it's summer I went for a tropical print with island leaves. The finish of the case is matte and feels very soft. I don't know if it's drop resistant cause I haven't tested that yet and I'm not planning to of course. For now, my phone and I are happy! ;) 


Kennen jullie Paradise Amsterdam al? 
-
Do you already know Paradise Amsterdam? 

BewarenBewaren

You Might Also Like

5 COMMENTS

Contactformulier