All Interior

MAPIFUL POSTER

maandag, augustus 01, 2016Nena

Mapiful poster, road map, minimal print, wall decoration, interior design
Hi loves! Zoals jullie weten is interieur mijn dada en ik ben hier heel kritisch over. Mijn interieur - zie hier- is vooral minimalistisch zwart en wit met hier en daar een blauwe accent kleur. Kaarsen, boeken en cactussen zorgen voor de nodige rustige decoratie maar mijn muren waren nog steeds leeg. Dit was geen bewuste keuze maar eerder omdat ik niets vond wat nu eens echt de moeite was om op te hangen. Ondertussen is daar verandering in gekomen toen ik Mapiful ontdekte! Kijken jullie mee?

Hi loves! As you already now interior design is my job and I'm very critical about this subject. My interior - see here - is especially black and white with now and then a blue accent. Candles, books and cactuses provide decoration but my walls were still empty. Not because of a conscious choice but because I couldn't find the perfect item.  Meanwhile this has changed when I discovered Mapiful. Take a look with me!

Mapiful poster, road map, minimal print, wall decoration, interior design
Het liefste wilde ik iets ophangen met toch enige waarde, dat maakt een interieur persoonlijker wat altijd een pluspunt vind. Toen ik de posters van Mapiful zag was ik meteen verkocht! Wat een super leuk concept! Je kan ze helemaal personaliseren met een locatie en tekst naar keuze. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor je favoriete vakantie bestemming, een plaats die nog op je bucket list staat of zoals mij, gewoon je woonplaats. 

I preferred something with emotional value, this makes an interior more personal which I always like. When I saw the posters of Mapiful I was immediately sold! Such an awesome concept! You can personalize them with a location and text of your choice. So you can maybe choose a favorite holiday location, a location of your bucket list or just like me, your home town. 

Mapiful poster, road map, minimal print, wall decoration, interior design
Ik woon al 25 jaar met mijn ouders in Mopertingen en dit zal altijd mijn 'thuis' blijven. Als ik over enkele jaren op mezelf ga wonen heb ik hier dus nog een mooie herinnering aan die een nieuwe plaats krijgt in mijn toekomstige woning. Behalve het emotionele aspect zien deze posters er ook nog super stijlvol uit! Ik vind ze echt mooi staan in een interieur.

I'm living in Mopertingen for already 25 years and it will always feel like home here. When I'm going to live on my own in a few years I'll still have this nice memory which gets a new place in my future house. Except the emotional aspect, those poster also look super stylish! They look so beautiful on a wall.

Mapiful poster, road map, minimal print, wall decoration, interior design
Zijn jullie ook helemaal verkocht? Je kan de posters met enkele klikken maken op de site van Mapiful

Are you also in love with these posters? You can create them in a few clicks on the site of Mapiful.

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. This is such a cool idea to decorate your home! I will totally have to check that out :) Btw I have a friend who lives in the same town as you do :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. so cool! I've always loved map posters!


  www.prettyinleather.net

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wauw ik vind dit echt wel super cool
  echt unieke decoratie

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa! Super mooi :D

  http://www.fuckhighclass.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like your blog, its really dope.
  Do you want to follow each other?
  If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
  We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

  www.bekleveer.com
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier