All Shopping

NEW GLASSES

woensdag, mei 18, 2016Nena

Firmoo, glasses, round glasses, belgian blogger, belgische blogger, harry potter glasses, fashion


Firmoo, glasses, round glasses, belgian blogger, belgische blogger, harry potter glasses, fashion
Firmoo, glasses, round glasses, belgian blogger, belgische blogger, harry potter glasses, fashion
Firmoo, glasses, round glasses, belgian blogger, belgische blogger, harry potter glasses, fashion
Firmoo, glasses, round glasses, belgian blogger, belgische blogger, harry potter glasses, fashion
Hallo! Het is alweer een tijdje geleden maar er is goed nieuws, er is al 1 jury voorbij en dus nog maar 1 te gaan. Vanaf volgende woensdag zit alles erop en is het weer tijd voor een comeback. Ondertussen wil ik julie nog iets nieuws laten zien. 
Ik was al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuwe bril. Vroeger kochten mensen een bril om beter te zien en dat was het dan, maar tegenwoordig zijn er veel goedkopere opties waardoor die ene dure bril al snel kan uitgroeien tot een mooie collectie. Ik had mijn zinnen gezet op een rond exemplaar a la Harry potter, maar dan wat groter. Vele vinden een ronde bril nerdy maar ik vind het net super cool! Het heeft iets aparts en niet iedereen durft zomaar een ronde bril te dragen. Toen Firmoo mij contacteerde voor een nieuwe bril wist ik dus meteen welke het ging worden. Mijn vorige ervaring met Firmoo was super goed dus dit ook dit keer was ik er gerust in.
In het begin was het even wennen, niet zozeer om de ronde glazen maar omdat het een zwart montuur is. Van alle brillen die ik heb is dit het eerste zwarte exemplaar. Gelukkig kreeg ik al snel super veel positieve reacties van iedereen en ben ik nu super trots op mijn bril. Ik draag hem bijna dagelijks omdat hij er zo cool uitziet bij elke outfit. 
Dankzij Firmoo heb ik ontdekt dat je niet naar een dure opticien hoeft te gaan voor een nieuwe bril maar dat het dus ook op een betaalbare manier kan zodat je gerust meerdere brillen kan aanschaffen en eens kan afwisselen. Hebben jullie al ervaring met online een bril kopen?


Hello! It’s been a while now but there’s also good news, I already finished one final school project so there’s only one to go. Next Wednesday is my last presentation and finally time for a comeback. Meanwhile I want to show you something new.
I was looking for some new glasses for a while. Previously people bought glasses because they needed them and that’s it. Now there are cheaper solutions so you can buy more than one exemplar. I betted my mind on some round glasses a la Harry Potter but bigger. Many people think round glasses are for weirdos but I think they look different and super cool. Not everyone dares to wear round glasses. When Firmoo contacted me to choose some new glasses I immediately knew which one to choose. My previous experience with Firmoo was super so I was curious about my new glasses. At first I had to get used because of the black frame. Of all the glasses I own, those black ones where new to me. Luckily I got a lot of positive reactions from people and now I’m incredibly proud of my glasses. I almost wear them everyday! 
Thanks to Firmoo I discovered you don’t have to go to an expensive optician for new glasses. Do you have experiences with online glasses shopping? 

You Might Also Like

5 COMMENTS

Contactformulier