All Outfit

THE CAMEL BLAZER

zondag, april 24, 2016Nena

ootd, camel blazer, bershka, white baseball top, asos, h&m, ripped jeans, zara, chain boots, monster bag, esprit, belgian fashion blogger, belgische mode blogger


ootd, camel blazer, bershka, white baseball top, asos, h&m, ripped jeans, zara, chain boots, monster bag, esprit, belgian fashion blogger, belgische mode blogger
ootd, camel blazer, bershka, white baseball top, asos, h&m, ripped jeans, zara, chain boots, monster bag, esprit, belgian fashion blogger, belgische mode blogger
ootd, camel blazer, bershka, white baseball top, asos, h&m, ripped jeans, zara, chain boots, monster bag, esprit, belgian fashion blogger, belgische mode blogger
Hallo! Ik heb weer een gaatje gevonden om een blogpost te schrijven. Het wordt steeds drukker op school nu de deadline nadert maar ik ben zo blij als dat voorbij is en ik hopelijk eindelijk mijn diploma behaal. Terug naar de outfit nu. Ik heb mijn oude camel kleurige blazer nog eens aangedaan. Eigenlijk draag ik hem zelden maar toch wil ik hem niet weg doen vanwege de simpele reden: elke keer als ik hem draag ben ik verrast hoe tof die eigenlijk is! Met een ripped jeans en chain-boots vind ik deze outfit super geslaagd voor mezelf!

Hello! I found a little bit of time to write a new blogpost. It’s getting bussier and bussier at school now that the deadline is coming close. I’ll be soo happy if all this work is over and I will finally receive my diploma. Back to my outfit now. I took off my old camel blazer for a walk. To be honest I hardly wear this one but I don’t want to put it away because of a simple reason: it surprises me how nice it looks every time I wear it. With a ripped jeans and chain boots I think this outfit is perfect for me!


BERSHKA blazer (similar)   ASOS top (similar)   H&M jeans   ZARA boots (similar on sale!)  ESPRIT bag

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. Wat een gave tas! De kleur van de blazer staat je echt goed btw. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke broek! :D En op je tas ben ik ook helemaal verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat een leuke broek! Mooie look!

  Liefs Annora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Andere stijl dan normaal maar zeker niet minder mooi!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier